Bloeij over Lüün

"Hoe kunnen we een nieuw bedrijf wat zich richt op gezondheid en welzijn van medewerkers starten? Een nieuw bedrijf starten doe je niet iedere dag. Daarom nodigden we in de voorbereidingsfase Lüün uit om ons te helpen bij dit vraagstuk. In zijn aanpak stond de methodiek van Design Thinking centraal. Zes maanden lang waren we continu bezig met het doen van onderzoek, ideeën genereren, iteratief toetsen en testen. Uiteindelijk kwamen we tot de basis van het bedrijf Bloeij. Lüün hielp ons om van een propositie naar een bedrijf te komen, inclusief naam, meerjarige strategie en diverse marketingmiddelen zoals een website en pay-off. Inmiddels zijn we 1,5 jaar verder en ons bedrijf met 20 medewerkers staat als een huis."

Quote foto's2.png

"Wat ons enorm geholpen heeft is de unieke combinatie van de creatieve visie en analytische competenties die Lüün vertegenwoordigen. Samir heeft onze groep meegenomen in het Design Thinking proces zonder daar zijn eigen oordeel in te geven. Tegelijkertijd gaf hij, daar waar nodig, een verrassende creatieve inbreng om het hele proces weer een nieuwe dimensie te geven. Hij bewaarde de rust om een langdurig traject te volgen en niet direct in oplossingen te schieten en vatte gelijktijdig regelmatig samen of blikte vooruit. En als kers op de taart hielp hij richting het einde van het traject ons met een professionele, creatieve en doortastende uitwerking.

 

Iedereen die iemand zoekt die je helpt bij het verbinden van (grotere) groepen met verschillende meningen en visies kan ik Lüün enorm aanbevelen!" 

- Walter Sleven, directeur

Wil je eens met ons van gedachten wisselen over een vraagstuk?
Vraag een
gratis adviesgesprek aan.