Driessen Foundation over Lüün

"Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de Driessen Foundation een nieuwe koers ingaat met een daar bijhorende nieuwe strategie, gericht op het creëren van zoveel mogelijk inclusief werkgeluk? De Driessen Foundation bestaat officieel 5 jaar en dat was voor ons een mooi moment voor herijking. Om dit realiseren moesten we duidelijke keuzes maken; waar gaan we mee door, welke nieuwe onderdelen pakken we op en vooral ook: wat gaan we in de toekomst niet meer doen?"

Quote foto's3.png

"Lüün begeleidde ons in 1,5 dag bij het herdefiniëren van onze doelen en het uitzetten van de kaders voor de komende jaren. Door inspiratie van buitenaf te zoeken en onze eigen doelen en waarden centraal te zetten maakten we onze visie en werkwijze scherp. Het innovatielab gaf ons de ruimte om ‘aan onze organisatie te werken’ in plaats van erin.

Lüün is uniek en creatief; door goed te luisteren en vanuit ons mee te denken ontrafelde Lüün de details die voor ons vanzelfsprekend zijn, maar onze organisatie voor anderen uniek maken. Ons hielp het enorm om iemand van buitenaf mee te laten kijken in onze organisatie. Dankzij de Design Thinking methodiek werden wij verliefd op het probleem van onze klant en dat maakte onze business case een stuk scherper." 

- Paulien Thissen, Business Development Manager

Wil je eens met ons van gedachten wisselen over een vraagstuk?
Vraag een
gratis adviesgesprek aan.