Driesen Groep over Lüün

"Hoe kunnen we als familie van bedrijven een bijdrage leveren aan het oplossen van de grootste knelpunten in het domein van mens en werk binnen de sector zorg & welzijn? Met hulp van Lüün en de Design Thinking methodiek namen we die uitdaging onder de loep. Door in te zoomen op de knelpunten uit de markt en deze vanuit onze eigen creativiteit te vertalen naar concepten, kwamen we al snel tot oplossingsrichtingen die we uitwerkten in een propositiecanvas. Aan het einde van het traject gingen we met een prototype van een website naar huis."

Quote foto's.png

"Naast dit fysieke resultaat heeft het innovatietraject van Lüün ons ook als team versterkt. We begonnen aan de uitdaging in een nieuwe samenstelling en dankzij de proactieve aanpak leerden we elkaar al snel goed kennen. 

Kenmerkend voor Lüün zijn voor mij de woorden betrokken, professioneel en creatief. Die betrokkenheid vertaalt zich in oprechte aandacht en een intensief contact aan de voorkant, om zo samen de invulling van het traject te bepalen. Gedurende de voorbereidende fase, maar ook tijdens de sessies ervaarden we aan de hand van alle toegepaste methoden de professionaliteit van Lüün waar het aankomt op Design Thinking. En wat ons als team het meeste heeft geholpen is de creativiteit die dankzij de gebruikte methodes als vanzelf leek te komen." 

- Evelyne van der Schoor, Business Development Manager

Wil je eens met ons van gedachten wisselen over een vraagstuk?
Vraag een
gratis adviesgesprek aan.