Variantzorg over Lüün

"Hoe kunnen we Recruitment Process Outsourcing toevoegen aan ons dienstenpallet? Met die vraag worstelden we bij VariantZorg al een tijdje. Vanwege de krapte op de arbeidsmarkt, zeker waar het aankomt op verzorgenden, verpleegkundigen en helpenden, wilden we meer impact maken en organisaties ondersteunen bij het vinden van personeel."

Quote foto's4.png

"De oplossing zat voor ons in het lanceren van een nieuwe dienst. Maar hoe pak je dat aan? Lüün hielp ons team en begeleidde het proces aan de hand van een duidelijke structuur. Dankzij scherpe vragen en opdrachten werd onze creativiteit aangewakkerd en daardoor werd onze doelstelling steeds scherper. Bij iedere stap die we namen herinnerde Lüün ons eraan om te redeneren vanuit de pijn van onze opdrachtgevers.

 

Het hele traject – van idee tot oplossing – doorliepen we in co-creatie tussen ons interne team en potentiële opdrachtgevers. Het resultaat was een grote mate van betrokkenheid, nog voordat het product op de markt kwam. Lüün heeft echt geholpen om ons grote onderwerp klein te maken. De duidelijke, op maat gemaakte routekaart speelde hierbij een belangrijke rol. Maar zeker ook het talent van Samir om écht te luisteren en tot de kern te komen." 

Renee Slotboom, Manager Human Talent & Kwaliteit

Wil je eens met ons van gedachten wisselen over een vraagstuk?
Vraag een
gratis adviesgesprek aan.