Training Facilitators

Driedaagse Design Thinking facilitatorstraining

Opleidingsprogramma met als doel medewerkers op te leiden tot facilitator op het gebied van Design Thinking. Tijdens deze training duiken we in 3 dagen uitgebreid in de methodiek van Design Thinking. Je leert hoe je binnen jouw organisatie innovatieprocessen kunt faciliteren met beproefde methodes en technieken.

Naast de kennismaking met tools en technieken gaan we tijdens de opleidingsdagen ook in op groepsdynamiek, de persoonlijke stijl als facilitator, algemene begeleidingstechnieken en het uitstippelen van innovatietrajecten. Het persoonlijke project loopt als een rode draad door het opleidingsprogramma.

Het resultaat na de training

  • Je weet wat Design Thinking is en hoe je het in de praktijk, binnen jouw organisatie of afdeling, kunt toepassen.
  • Je ervaart door praktische oefeningen hoe je verschillende canvassen, veelgebruikte Design Thinking-tools en brainstormtechnieken inzet.
  • Je leert hoe je anderen meeneemt in het (co-)creatieve innovatieproces.
  • Je werkt aan jouw persoonlijke ontwikkelplan.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen binnen de publieke sector of het bedrijfsleven die binnen zijn of haar organisatie bezig is met innovatie en dit mensgerichter, beter en efficiënter wil aanpakken.

Praktische informatie

  • De training duurt 3 dagen van 10:00 tot 16:30.
  • Prijs incompany is op aanvraag tot 12 personen.

Meer informatie?

Heb je interesse in deze training? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend voorstel.

mensgericht innoveren
* verplicht veld