Over Lüün

Wij helpen de creativiteit en nieuwsgierigheid binnen organisaties te benutten om tot waardevolle vernieuwingen te komen. Niet met complexe software, langdurige implementaties of dure adviestrajecten, maar met jouw creativiteit. Lüün creëert een omgeving waar ruimte is om van het probleem tot ideeën te komen, deze te toetsen en uiteindelijk te realiseren. Zo maken we samen de toekomst een beetje mooier.

Stripes rood cirkel.png
Quote foto's5.png

SAMIR TER LÜÜN
Business designer

Als directeur en business designer loods ik klanten door het vaak lastige creatieve proces. Ik streef er vooral naar om samen het plezier te ervaren van het creëren van iets nieuws. Iets dat waardevol is voor mensen. Waardevol voor wie de oplossing is bedoeld maar ook voor wie er dagelijks mee moet werken.

Stripes rood cirkel.png
Quote-foto's7.png

THEO VOORTMAN
Social designer

Als social designer ga ik op zoek naar (diepe) klantbehoeften en vertaal deze naar creatieve oplossingen. Samen met anderen verander ik complexe vraagstukken in behapbare projecten die voor vernieuwing zorgen binnen organisaties. Op deze wijze help ik jou om nu en in de toekomst het verschil te maken.

Stripes rood cirkel.png
Quote foto's6.png

THARS LABEE
Accountmanager

Als accountmanager ontdek ik samen met bedrijven waar het innovatievraagstuk vandaan komt en hoe we naar een oplossing kunnen komen. Door mijn ervaring met trends en concepting, ben ik in staat om snel verbanden te leggen en dit aan te reiken als nieuwe kansen. In contact met mijn klant ben ik enthousiast en echt op zoek naar een oplossing op maat.

link-den-haag.jpg

Een nieuw bedrijf met jarenlange ervaring

Lüün is een nieuw innovatiebedrijf met jarenlange ervaring. Dat klinkt misschien een beetje gek. Lüün is onderdeel van Driessen Groep, een familie van bedrijven die al bijna 30 jaar bestaat. Driessen Groep heeft als missie om werkgeluk mogelijk te maken. En dat is precies waar wij bij Lüün ook voor staan. Veel mensen ervaren innovatie als een rommelig en inefficiënt proces en soms zelfs als frustrerend. Dat willen wij ombuigen. Door structuur te bieden in creativiteit maken wij innovatie (weer) leuk!