Over Lüün

Innovatievraagstukken klinken vaak groot(s), waardoor het proces ongrijpbaar en de oplossingen ver weg lijken. Gedoe dus. En dat kan anders! Lüün begeleidt organisaties bij het opstarten, versnellen en borgen van innovaties in het domein van mens en werk. We helpen je om stapsgewijs én met co-creatie te innoveren en geven structuur aan het creatieve proces. Door samen anders te denken, stimuleren we de nieuwsgierigheid en creativiteit van de mensen in je eigen organisatie. Zo maken we innoveren makkelijk.

Maak kennis met ons team

Samir ter Lüün

Directeur

Als directeur en innovatiespecialist loods ik klanten door het vaak lastige creatieve proces. Ik streef er vooral naar om samen het plezier te ervaren van het creëren van iets nieuws. Iets dat waardevol is voor mensen. Waardevol voor wie de oplossing is bedoeld, maar ook voor wie er dagelijks mee moet werken.

Koen de Rooij profielfoto

Koen de Rooij

Innovatiemanager

Als innovatiemanager begeleid ik organisaties bij strategie- en innovatietrajecten. Hierbij innoveer ik graag vanuit de menselijke natuur, waarbij interactie, verhalen, co-creatie en plezier maken centraal staan. Omdat ik geloof dat er alleen dan een echt duurzame verandering kan ontstaan.

Theo Voortman profielfoto

Theo Voortman

Social designer

Ik ga op zoek naar (diepe) klantbehoeften en vertaal deze naar creatieve oplossingen. Samen met anderen verander ik complexe vraagstukken in behapbare projecten die voor vernieuwing zorgen binnen organisaties. Op deze wijze help ik jou om nu en in de toekomst het verschil te maken.

Thars Labee

Adviseur klantrelaties

Samen met bedrijven ontdek ik waar het innovatievraagstuk vandaan komt en hoe we naar een oplossing kunnen werken. Dankzij mijn ervaring met trends en concepting leg ik snel verbanden die ik aanreik als nieuwe kansen. Enthousiasme en de intrinsieke motivatie voor oplossingen op maat kenmerken mij in mijn klantcontacten.

De energie van het nieuwe

Lüün is een innovatiebureau met jarenlange ervaring. Als onderdeel van Driessen Groep horen wij bij een familie van bedrijven in het HR-domein die 30 jaar bestaat. Driessen Groep heeft als missie: werkgeluk mogelijk maken. Onze bijdrage aan werkgeluk uit zich in de energie die iets nieuws je geeft. Dat enthousiasme delen wij graag met organisaties om ons heen. Omdat wij geloven dat blijven verbeteren en innoveren eraan bijdraagt dat je met vernieuwde energie en plezier aan de dag van morgen begint.