Over Lüün

Omdat de maatschappij en arbeidsmarkt continu veranderen, kun je niet zonder vernieuwing in jouw onderwijs-, zorg & welzijn- of overheidsorganisatie. Creativiteit is hierin de sleutel. Wij helpen je als mensgericht innovatiebureau graag verder. Hoe complex het ook lijkt. Of het nu met strategievorming, een innovatietraject, training of onderzoek is; samen zetten we jouw uitdagingen om in concrete, waardevolle oplossingen. Oplossingen die positieve impact hebben op mens en werk, nu en de toekomst van je organisatie.

Maak kennis met ons team

Samir ter Lüün

Directeur

Als directeur en innovatiespecialist loods ik klanten door het vaak lastige creatieve proces. Ik streef er vooral naar om samen het plezier te ervaren van het creëren van iets nieuws. Iets dat waardevol is voor mensen. Waardevol voor wie de oplossing is bedoeld, maar ook voor wie er dagelijks mee moet werken.

Theo Voortman profielfoto

Theo Voortman

Innovatiespecialist

Ik ga op zoek naar (diepe) klantbehoeften en vertaal deze naar creatieve oplossingen. Samen met anderen verander ik complexe vraagstukken in behapbare projecten die voor vernieuwing zorgen binnen organisaties. Op deze wijze help ik jou om nu en in de toekomst het verschil te maken.

Koen de Rooij profielfoto

Koen de Rooij

Lüün associate

Als directeur Duurzaamheid binnen Driessen Groep ben ik elke dag bezig met op een leuke en positieve manier impact maken op het thema duurzaamheid. Hierin speelt (sociale) innovatie, storytelling en gedragsverandering een belangrijke rol. Mijn ervaring op deze thema’s zet ik vanuit mijn (trainers)rol als associate ook in voor Lüün om organisaties te helpen vernieuwen. In mijn aanpak innoveer ik graag vanuit de menselijke natuur, waarin verhalen, cocreatie en plezier maken centraal staan.

De energie van het nieuwe

Lüün is een innovatiebureau met jarenlange ervaring. Als onderdeel van Driessen Groep horen wij bij een familie van bedrijven in het HR-domein die 30 jaar bestaat. Driessen Groep heeft als missie: werkgeluk mogelijk maken. Onze bijdrage aan werkgeluk uit zich in de energie die iets nieuws je geeft. Dat enthousiasme delen wij graag met organisaties om ons heen. Omdat wij geloven dat blijven verbeteren en innoveren eraan bijdraagt dat je met vernieuwde energie en plezier aan de dag van morgen begint.