Innovatietrajecten

Innovatievragen zijn meestal complex. Het antwoord ligt niet voor het oprapen. Het vraagt om ‘anders denken en doen’. Tegelijkertijd zijn het essentiële vragen die de toekomst van jouw organisatie bepalen. Maar hoe pak je het  aan? Met onze innovatietrajecten begeleiden we jou en je team stap voor stap naar waardevolle oplossingen.

Experts in innovatie en HR

Als onderdeel van Driessen Groep benutten we onze jarenlange kennis op het gebied van innovatie, organisatieontwikkeling en HR. Jouw organisatie is namelijk niet de enige met complexe innovatievraagstukken. In onze trajecten inspireren we je met voorbeelden van anderen, helpen we je met het vinden van passende oplossingen en implementeren we innovatieve oplossingen samen in jouw organisatie.

Wat we doen

Onze innovatietrajecten volgen een methode in 4 stappen geïnspireerd op de principes van Design Thinking. We werken altijd mensgericht, vanuit inzichten in stakeholders en klanten. En co-creatief, samen met collega's in creatieve sessies.

Creatieve sessies

In onze creatieve sessies helpen we je om in korte tijd van vraagstuk tot concrete oplossingen te komen. We begeleiden je met veel energie en beproefde brainstormtechnieken zodat jij je kan focussen op de inhoud. De duur van de sessies bepalen we samen met jou. Van een halve dag tot meerdere dagen.

Maatwerk innovatietraject

Via de Lüün-methode begeleiden we je gestructureerd door een heel innovatietraject heen. Maatwerk betekent dat alles wat we doen perfect past bij jouw organisatie en uitdaging. Van inzicht in het vraagstuk tot en met het creëren en valideren van oplossingen. Wij regelen het proces, zodat jij je op de inhoud kunt focussen. Met uitdagende werkvormen ontlokken we de creativiteit en nieuwsgierigheid van jou en je collega’s.

Klantreizen

Wil je de ervaring van jouw doelgroep verbeteren? Een klantreis visueel maken, helpt om alle belangrijke momenten in de ervaring boven water te krijgen. In de reis plotten we samen welke momenten een positieve of juist negatieve indruk achterlaten. Dit wordt daarna het vertrekpunt om waardevolle verbeteringen te creëren.

Innoveren start met een klik

Tijdens een gratis intake maken we kennis met elkaar en zetten we een eerste stap om van jouw vraagteken een uitroepteken te maken. Ontdek of we op één lijn zitten en maak snel een afspraak.

Ik wil graag een intake