Onderzoek

Innoveren doe je meestal niet voor jezelf. Je wilt waardevolle oplossingen creëren voor een ander. Bijvoorbeeld om medewerkers te ontzorgen of om processen beter te maken. Om dat te kunnen, moet je jouw doelgroep goed kennen. Je moet weten wat er speelt en wat er leeft.  Wij helpen om jouw doelgroep binnenstebuiten te keren. Zodat jij alles te weten komt over hun behoeften en gedrag!

Een visueel aantrekkelijk naslagwerk

Kies je voor onderzoek via Lüün, dan ontvang je de uitwerking in een visueel aantrekkelijk en overzichtelijk rapport. De perfecte basis om jouw innovatietrajecten een vliegende start te geven en verschillende oplossingen te creëren en testen.

innovatielab

Wat we doen

Onderzoek geeft je inzicht in de toekomst of in de behoeften en het gedrag van jouw doelgroep. Het geeft je de nodige informatie om jouw vraagstuk of oplossingsrichting aan te scherpen. Omdat iedere uitdaging anders is, bieden we altijd maatwerk.

Behoefteonderzoek

Behoeften, pijnpunten en gedrag staan centraal bij mensgerichte innovatie. Wij achterhalen de drijfveren en motivatie van jouw doelgroep in relatie tot jouw vraagstuk. We interviewen jouw doelgroep en maken patronen inzichtelijk. Hierdoor weet jij waar de grootste kansen en uitdagingen van jouw vraagstuk liggen. Dit geeft je focus zodra je aan de slag gaat om oplossingen te bedenken.

Toekomstverkenning

Wil jij weten wat de toekomst in petto heeft? Dankzij onze toekomstverkenningen raak jij bekend met de belangrijkste trends en ontwikkelingen. Deze kennis geeft je de mogelijkheid voor te sorteren op verschillende scenario’s en kansen of uitdagingen in de toekomst.

Innoveren start met een klik

Tijdens een gratis intake maken we kennis met elkaar en zetten we een eerste stap om van jouw vraagteken een uitroepteken te maken. Ontdek of we op één lijn zitten en maak snel een afspraak.

Ik wil graag een intake