Strategievorming

Je wilt jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst. Misschien heb je behoefte aan een nieuwe koers? Een herijking van je propositie? Of een nieuwe strategie? Voor welke uitdaging je ook staat, wij begeleiden je bij het vinden van jouw stip aan de horizon en welke stappen je moet zetten om daar te komen.

De meerwaarde zit in het stellen van de juiste vragen

Om te bepalen waar je heen wilt, moet je weten waar je vandaan komt. Maar ook voor welke uitdaging je nu eigenlijk staat. Wat moet er anders en waarom? We merken dat veel organisaties het lastig vinden om zulke vragen te beantwoorden. En dat begrijpen we. Het is namelijk een heel proces, waar wij je stapsgewijs doorheen helpen.  Samen met Lüün krijgt strategievorming structuur.

Wat we doen

Wil je een hele nieuwe kant op met jouw organisatie, of de bestaande strategie aanscherpen omdat er een nieuw jaar aankomt. Wat je behoefte ook is, wij ondersteunen je. In korte sessies van maximaal 2 dagen tot lange projecten. Alles is mogelijk. 

Jaarplansessie

Is haast geboden? Onze jaarplansessie stelt jou in staat om in korte tijd een koersplan en strategie te ontwikkelen. De ingrediënten van een jaarplansessie zijn: creativiteit en co-creatie. Wij stellen de juiste vragen, bieden de benodigde structuur en borgen de voortgang. Na één tot twee dagen heb jij een plan waarmee je verder kunt.

Strategietraject

Is het nodig om strategische keuzes eens goed onder de loep te nemen? Met ons maatwerk strategietraject helpen we bij het bepalen van jouw koers en propositie. Afhankelijk van jouw behoeften maken we gebruik van diverse bewezen tools (o.a. OGSM) en technieken om tot een gedragen strategie en uitvoeringsplan te komen.

Onderzoek

Als je strategische keuzes wilt maken, moet je weten wat de wensen, behoeften en het gedrag is van de mensen waar je je op richt. Strategievorming vraagt in de basis om inzicht in actuele vraagstukken en trends en ontwikkelingen richting de toekomst. Een gedegen vooronderzoek is belangrijk. Ook daarbij ondersteunen we. Zo is een goede start gegarandeerd!

Innoveren start met een klik

Tijdens een gratis intake maken we kennis met elkaar en zetten we een eerste stap om van jouw vraagteken een uitroepteken te maken. Ontdek of we op één lijn zitten en maak snel een afspraak.

Ik wil graag een intake