Training

Vernieuwen en verbeteren is een continu proces. En een vaardigheid die niet iedereen van nature bezit. Gelukkig kan iedereen het leren en het is ook nog eens hartstikke leuk! Na het volgen van onze incompany trainingen, zijn jouw medewerkers echte innovators.

Vergroot je innovatiekracht

Je kunt bij ons terecht voor incompany trainingen op het gebied van Design Thinking en innovatie. De trainingen barsten van inspiratie en (innovatie)voorbeelden in het domein van mens en werk. En zijn zo concreet dat je de kennis, tools en methodieken morgen al kunt toepassen.

innovatietraining

Wat we doen

Met onze trainingen richten we ons op programmamanagers, projectmanagers, leidinggevenden, HR professionals, strategisch adviseurs en iedereen die de kennis en vaardigheden wil ontwikkelen om waardevolle vernieuwingen te faciliteren en realiseren.

Basistraining Mensgericht innoveren met Design Thinking

In 1 dag leer je hoe het gedachtegoed van Design Thinking werkt. Na afloop ben je in staat om de stappen op de juiste wijze in te zetten, geef je structuur aan jouw innovatieproces en kun je denken vanuit de klant.

Meer informatie

Driedaagse Design Thinking facilitatorstraining

In 3 dagen leer jij de innovatieprocessen in jouw organisatie te faciliteren met beproefde methodes en technieken. Je wordt een aanjager van vernieuwing in jouw organisatie.

Meer informatie

Training Storytelling

In 1 dag leer je op een praktische toepasbare manier hoe het ontwerpen en overbrengen van een goed verhaal je helpt om innovatie en verandering in jouw organisatie te versnellen.

Meer informatie

Creatieve Ontvlamworkshop

In 1 dagdeel pakken we samen met jouw team een vraagstuk op het gebied van mens & werk beet. Onder deskundige begeleiding door verschillende brainstormtechnieken.

Meer informatie

Training Innoveren op basis van natuurprincipes

Leer in 1 dag van de meest succesvolle ‘onderneming’ op aarde; Moeder natuur. Ontdek hoe je aan de hand van eeuwenoude natuurprincipes de meest uiteenlopende vraagstukken oplost.

Meer informatie

Training Gedragsbeïnvloeding

In 1 dag raak je bekend met de wetenschap achter gedrag. Met die kennis kun je bewust en op effectieve wijze interventies inzetten, waardoor mensen gaan doen wat jij voor ogen hebt.

Meer informatie

Training Maak je werk leuker, makkelijker en creatiever met ChatGPT

Ontdek in 1 dagdeel hoe ChatGPT jouw werk creatiever, leuker en makkelijker maakt. Een praktische training die je direct resultaat biedt.

Meer informatie

Omdat we ten tijde van de trainingen midden in de coronapandemie zaten, boden we de training op verschillende momenten online aan. Ondanks de fysieke afstand tussen de deelnemers lukte het Lüün om verbinding te creëren. Deelnemers waren erg te spreken over het enthousiasme en de professionaliteit van Samir, die de training gaf. De interessante stof heeft ons geïnspireerd om in ons dagelijkse werk meer vanuit het oogpunt van degene voor wie wij werken te denken.

- Petra Steenbakkers, Mobiliteitsadviseur IGOM

Innoveren start met een klik

Tijdens een gratis intake maken we kennis met elkaar en zetten we een eerste stap om van jouw vraagteken een uitroepteken te maken. Ontdek of we op één lijn zitten en maak snel een afspraak.

Ik wil graag een intake

CRKBO


Wij zijn CRKBO-geregistreerd.
Onze trainingen zijn daardoor vrijgesteld van btw.