Training

Innoveren op basis van natuurprincipes

Met ruim 3,8 miljard jaar ervaring met het bedenken van slimme oplossingen kunnen we veel van de natuur leren als het gaat om innovatie. Wist je bijvoorbeeld dat de gestroomlijnde vorm van een haaienhuid heeft geleid tot efficiëntere zwempakken voor topatleten? Of dat de communicatie- en navigatievaardigheden van bijen een prachtig model zijn om interne communicatie en kennisdeling binnen organisaties te optimaliseren?

In deze unieke training leer je van de meest succesvolle ‘onderneming’ op aarde; Moeder Natuur zelf! Je ontdekt hoe je eeuwenoude natuurprincipes kunt toepassen om vraagstukken binnen mens en werk op te lossen.

Het resultaat na de training

  • Je weet wat Biomimicry is en op welke natuurprincipes het is gebaseerd.
  • Je ontdekt hoe je uitdagingen binnen mens en werk op een unieke manier kunt benaderen door de wijsheid van de natuur te gebruiken.
  • Je leert de natuur als constante inspiratiebron te gebruiken om innovatieve oplossingen te creëren voor jouw vraagstuk.
  • Je begrijpt hoe je de principes van biomimicry naar jouw team kan brengen en hoe dit een cultuur van samenwerking en innovatie kan stimuleren.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen in de publieke sector of het bedrijfsleven die binnen zijn of haar organisatie bezig is met innovatie.

Praktische informatie

  • De training duurt één dagdeel van 9:30 tot 12:30.
  • Prijs incompany is € 2.100,00 vrij van BTW tot 12 personen (prijspeil 2023).

Meer informatie?

Heb je interesse in deze training? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend voorstel.

mensgericht innoveren
* verplicht veld